Black & Light

Dinsdag 27 januari 2015 — De behangcollectie Black & Light is een afwisselende collectie, die speelt met licht en donker, glans en mat, een smeltkroes aan patronen en zachte nuances naast het tijdloze zwart en wit. Sprankelend en tegelijkertijd ingetogen. Trendy en klassiek gaan hand in hand.

Wil je graag materiaal aanvragen voor een productie, mail dan naar: margot@globalimage.be.

Black & Light 

Van Black & White naar Black & Light. Glinsterend grijs en een vleugje pastel schitteren in de schaduw van zwart en wit. Een klassieker met een nieuwe allure, tegenstellingen blijven bekoren.
 
Laat u verrassen door de grote afwisseling binnen Black & Light. Een rijk scala aan dessins, van schetsmatig tot meer gestileerd. Van de uitbundige jungle tot de schittering van de stad, van Azteken en tijgers tot plattegronden en beton. Wilde kwaststreken, grafische bloemen, handgeschreven letters en sierlijke ornamenten. Vrolijk dansen de polkadots over de muren, een fijn ruitenpatroon weerkaatst het zonlicht.

Black & Light is een afwisselende collectie, die speelt met licht en donker, met glans en mat, een smeltkroes aan patronen en zachte nuances naast het tijdloze zwart en wit. Sprankelend en tegelijkertijd ingetogen, trendy en klassiek gaan hand in hand. Black & Light reflecteert op de wereld met een nieuw licht. Zet u uw interieur ook in een nieuw licht?