Breng de natuurlijke schoonheid van je interieur naar boven

Eijffinger lanceert nieuwe collectie Natural Wallcoverings II

Met Natural Wallcoverings II - de nieuwe collectie van het Nederlandse behangpapiermerk Eijffinger - haal je de natuur in huis. Denk: materialen zoals grasweefsel en kurk en dit alles in rustgevende aardetinten maar wél met een vleugje glamour door de glanzende accenten.
 

Ieder behang uit deze collectie is uniek. De onregelmatigheden in textuur en zijn variaties dragen bij aan het karakter en de decoratieve charme van deze wandbekleding.

De collectie bevat kleinschalig geproduceerd grasweefsel uit het verre Oosten, met een hoogwaardig effect, zeker de kwaliteiten die doorregen zijn met schitterend zilver en goud. Een achtergrond van glanzende folie geeft extra dynamiek en een vleugje glamour. Stijlvol kurk en levendig sisal. Aardetinten gecombineerd met fonkelend koper. Botanisch groen, vergrijsd, mauve, warm bruin en oker, ingetogen naturel en ecru, zeeblauw en stijlvol zilvergrijs.

Tijdloos elegant, tactiel en eerlijk gemaakt. Breng met Natural Wallcoverings natuurlijke schoonheid en authenticiteit in je interieur!
 

LET OP: De collectie ligt naar verwachting vanaf week 20 in de winkel. Het eerder naar buiten brengen van dit beeldmateriaal is niet toegestaan zonder toestemming van Eijffinger!
Via deze link vind je het beeldmateriaal van de Natural Wallcoverings II.

 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.
 

Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.