Creatieve collab: Eijffinger x Karlijn van de Wier

Geef je muren een unieke look met handgetekende lijnen

Het Nederlandse behang- en stoffenmerk Eijffinger lanceert een wallpower (wandgrote afbeelding) en twee zelfklevende cirkels met tekeningen van illustrator Karlijn van de Wier. De handgetekende lijnen voegen meteen een stylish statement toe aan je interieur.
Check deze unieke 'collab collectie' HIER.


Wat ooit begon met tekenen in een sketchbook, zit nu op muren wereldwijd. Karlijn van de Wier leerde zichzelf tekenen en leeft nu als illustrator met haar gezin in Tilburg. Nog steeds draagt ze dagelijks een sketchbook bij zich waarin ze het alledaagse leven sfeervol vangt. Kopjes koffie, mooie interieurs en oude geveltjes legt ze vast in inkt en waterverf. Beeld waar je je goed bij voelt.
 
Dat dacht Eijffinger ook, toen het merk door haar werd benaderd met de vraag of het niet leuk was om behang te maken van haar tekeningen. Met als resultaat dat het Nederlandse behang- en stoffenmerk nu een wallpower en twee zelfklevende cirkels met tekeningen van Karlijn lanceert. Want 1 ding is zeker: Karlijn haar grootse wandtekeningen passen uitstekend bij het populaire behangmerk dat bekend staat om haar uitgesproken dessins!
 
Wat de tekeningen van Karlijn kenmerkt zijn de handgetekende lijnen waarmee ze een stylish statement toevoegt aan een interieur. Ze tekende met de hand al honderden meters muren vol in hippe woonkeukens en eigenwijze kantoren. Met haar tekening op je wand doorbreek je rechte lijnen en voeg je eigenheid en een persoonlijke stempel toe. Karlijn’s illustraties herken je aan ongedwongen penlijnen, grafisch mooie vlakken en ingetogen kleuren. En dat gevangen in direct herkenbare onderwerpen, zoals een rijk geïllustreerde vis of een toffe urban jungle.

De Karlijn van de Wier wallpower en cirkels zijn in de tweede helft van november verkrijgbaar in de winkel en online. 
HR beelden van de collectie kan je hier bekijken en downloaden. 


Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.


Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.