Een frisse wind door je interieur

Geef je woning een zomerse update waar je nog het hele najaar (en langer) van kunt genieten. De twee nieuwste collecties van Eijffinger bezorgen je gegarandeerd een goed gevoel. Ga voor de verfrissende kleurexplosies van Grenada of laat je verleiden door de lieflijke mix van Blend.

Tijdloos, eigentijds, ingetogen of juist gedurfd? Of je nu kiest voor subtiele schakeringen of juist een wat gewaagder contrast: met dit behangpapier kan je jouw eigen unieke combinatie maken. Beken kleur en breng je muren tot leven, of ga voor donkere muren met een frisse toets.
  
Laat je meevoeren door deze levendige dessins, betoverende aquareltechnieken en intrigerende geometrische patronen. Met de uitwaaierende bladeren, frisse bloemen, robuuste uni’s en elegante ornamenten haal je vrolijke vibes in huis. Durf te dromen en laat je muren thuis tot bloei komen!

Al het behang is 0,52 x 10 meter. Voor de Grenada collectie is het 44,95 en voor Blend 39,95 euro per rol.

 

Margot De Palmeneire

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.