Eijffinger + RICE = happy walls

Maandag 7 september 2015 — Vol trots presenteren wij je de nieuwe behangcollectie RICE. Toen het Deense bedrijf ons vroeg of wij geïnteresseerd waren om samen een behangcollectie te ontwikkelen, hoefden wij niet lang na te denken. Want dat Eijffinger en RICE een goede match zijn was ons ook wel duidelijk. We houden namelijk beiden van producten met een duidelijke signatuur. Onze belangrijkste overeenkomst? Kleur en dessin.

‘BEHANG IS ALS HET HEBBEN VAN EEN TOVERSTAF, JE VERANDERT JE HUIS COMPLEET ZONDER AL TE VEEL INSPANNING’.

Charlotte, oprichter en creative director RICE 


Eijffinger + RICE = happy walls

Bij het creëren van de behangcollectie was de vraag die het team van RICE zich elke keer weer stelde: zou ik deze print in mijn huis willen hebben? Het resultaat is een collectie met veel kleur en een grote diversiteit aan prints. Van glitterdots tot ruiten, van zwaluwen tot bloemen en van kwaststippen tot wallpowers met cheeky teksten. Ze voegen allen, zoals RICE zelf zegt, een beetje ‘everyday magic’ toe aan je muur.

In de collectie vind je vliesbehang (smartpaper), wandgrote digitaal geprinte afbeeldingen (wallpowers) en papierweefsels. RICE behang is verkrijgbaar vanaf € 49,95 per rol.

Mocht je gebruik willen maken van beeld(en) in hoge resolutie of wil je materiaal aanvragen voor een productie, mail dan naar: margot@globalimage.be