Eijffinger geeft expressie aan je interieur

Behangcollectie Embrace fascineert met aaibare materialen en subtiele nuances

Heb jij een zwak voor aaibare structuren en verfijnde details, die je pas ontdekt als je aandachtig kijkt? De nieuwe collectie Embrace van Eijffinger is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, vakkundig bewerkt tot een prachtig product. 

Bekijk en download hier alle high-res beelden

 

Gesofisticeerde patronen
Voelbaar reliëf kenmerkt deze fascinerende Embrace collectie. De ontwerpen zijn elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Laat je handen de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon. Droom weg bij de rimpelingen in het zand, achtergelaten door de golven van de zee. Laat je inspireren door een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances als in prachtig geglazuurd keramiek. Je kunt ook kiezen voor een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. Of voor het subtiele grafische patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.

Voel de hartelijke omhelzing van Embrace
Warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker verrijken je interieur. Je kan de temperatuur in huis gerust een graadje lager zetten want met Embrace omring je je elke dag met warmte.

De nieuwe Embrace collectie van Eijffinger is vanaf begin december verkrijgbaar in de verschillende winkelpunten. Wil je eerder publiceren? Dat mag, maar vermeld dan wel in het bericht wanneer de collectie verkrijgbaar is. Gelieve ook steeds de naam van de collectie én het dessinnummer te vermelden bij publicatie. 
High-res beelden van Embrace kan je HIER bekijken en downloaden. 
 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je items nodig hebt voor een samenwerking of productie (fotoshoot deco-, beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander voorstel voor een leuke samenwerking.

Groetjes,

Elke

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.