Eijffinger goes down-to-earth

Dé interieurtrend van het moment? Back to basics met natuurlijke materialen! Poeder- en huidskleuren, ronde en ovale vormen, de botanical style met prachtige planten: ze zijn alomtegenwoordig deze herfst.

Ook de nieuwe behangcollecties van Eijffinger spelen in op deze trends. Kom tot rust en haal de natuur in huis met de twee nieuwe collecties van Eijffinger. De prachtige patronen en aardse tinten van Resource en Geonature zorgen voor een pure, natuurlijke woonstijl.

De collectie Geonature bevat gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten. De reliëfs passen perfect binnen de botanical style door de bladnerfmotieven en het kleurgebruik. Creëer jouw eigen urban jungle met deze collectie.

Resource gaat dan weer terug naar pure grondstoffen en eerlijk vakmanschap. Eigentijdse combinaties van zacht en hard, zoals levendig hout met stoer beton of staal. Met Resource maak je de ideale achtergrond voor een down-to-earth interieurstijl.

Via onderstaande links of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek vind je beeldmateriaal van Eijffinger:

Geonature

Resource

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.