Eijffinger lanceert nieuwe behangpapiercollectie Stature

Begin het jaar met een frisse start in je interieur!

Eijffinger presenteert met trots de eerste nieuwe collectie van dit jaar! Maak een statement in je eigen interieur met ‘Stature’, een behangcollectie die modern en klassiek met elkaar laat versmelten.

Dessins van verweerd goud, zacht glanzende geometrische patronen, een damast met betonlook en sierlijsten met een subtiele gloed. 

Ruw versus glad, glans versus mat.

Een stoer blokdessin met een 3D effect en een onregelmatige streep, klassiek of meer eigentijds te combineren. Uni’s (behang in 1 kleur) met een geborsteld effect of zacht getint met een subtiele betonstructuur. 

Wallpowers van pen getekende taferelen tot een betonlook met grafische print. Gedecoreerde lijsten die als lambrisering of als paneel kunnen worden geplakt. 

Rijke diepe tinten als bordeaux, bosgroen, brons en houtskool, maar ook sprankelend goud en sereen oudroze, celadon, crème en zand. 

Met Stature geef je je interieur een unieke look die staat voor ingetogen, chic, en geraffineerd, maar dan wel met een stoer randje.

LET OP: De collectie ligt vanaf 25 januari 2018 in de winkel. Het eerder naar buiten brengen van dit beeldmateriaal is niet toegestaan zonder toestemming van Eijffinger.
 

HR beelden van deze Stature collectie kan je hier bekijken en downloaden: https://eijffinger.globalimage.be/media

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.

Groetjes,

Elke

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.