Eijffinger legt je ‘Mini Me’ in de watten

Een eigenwijze collectie met vintage invloeden

Mini me is een minimalistische collectie waarin een grote rol voor beestjes en feestjes is weggelegd. Ook trends van het moment zoals jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Bovendien werden twee bijzondere ‘specials’ toegevoegd: krijtbord behang met een subtiel streepje in eigentijdse kleuren en glow-in-the dark behang met maantjes. De dessins overstemmen niet en bieden een rustige basis voor meubels en accessoires.

Met deze gloednieuwe collectie vol lichte en ingetogen tinten, van zand, kiezel en zeegroen tot eigentijds oker, zacht roze en blauw geef je de kinderkamer een speels accent. Laat je inspireren door de jungle, regenbogen en gestrooide figuurtjes. Teken naar hartenlust op het gestreepte krijtbord behang, kies uit de verrassende kleuren en geniet van de maantjes, die in het donker oplichten boven je bed. Of laat kleurrijke confetti over de muren dwarrelen. zacht roze en blauw geef je de kinderkamer een speels accent.

Wist je trouwens dat Eijffinger samen met Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes heeft ontwikkeld bij het behang? Bij elke kinderbehangcollectie krijgt het merk namelijk regelmatig de vraag of ze het dessin beschikbaar willen stellen voor een kaartje. Dat heeft Eijffinger met Mini Me dus opgelost door de kaartjes alvast te ontwerpen! Vanaf 1 maart zijn deze beschikbaar: bekijk hier alvast een paar ontwerpen. 

HR beelden van de collectie kan je hier bekijken en downloaden. 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.

Groetjes,
 

Rein

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.