Geef een twist aan je interieur met Eijffinger

Nieuwe behangcollectie TWIST: speelse dessins met een kwinkslag

Klaar voor een onverwachte wending in je interieur? Dan is de nieuwe behangcollectie van Eijffinger echt iets voor jou. Twist is een collectie met een kwinkslag, waarin abstracte vormen tot leven komen. De dessins zijn ontstaan door te schilderen, knippen en plakken. Ontdek en download hier alle high-res beelden


In Twist worden grafische lijnen en vormen gecombineerd. ­­Je kunt het ruwe textiel en de gladde steen bijna voelen en de kwaststreken zien. Waan je in een kunstgalerij, waar je eindeloos kunt blijven kijken naar composities van tastbare patronen, een ingenieus gearceerd reliëf of verdwalen in een sculpturaal lijnenspel. Bladvormen dwarrelen over het behang en draaien om elkaar heen. Bewonder de abstracte zonsondergang of grootse bladsilhouetten.

Twist is een collectie vol vriendelijke dessins, speels van karakter en soms een tikje retro. Het kleurenpalet is uiteenlopend, van mat ecru tot vergrijsd lichtgroen en zachtblauw en frêle lila tot warm oker en krachtig diepblauw.

Maak zelf nieuwe, verfrissende combinaties met Twist en geef een eigen draai aan je interieur!

De nieuwe collectie van Eijffinger is vanaf medio maart verkrijgbaar in de verschillende winkelpunten. Wil je eerder publiceren? Dat mag, maar vermeld dan wel in het bericht wanneer de collectie verkrijgbaar is. High-res beelden van Twist kan je hier bekijken en downloaden. 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je items nodig hebt voor een samenwerking of productie (fotoshoot deco-, beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander voorstel voor een leuke samenwerking.

Groetjes,

Elke

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.