Interieur musthave voor een snelle make-over van je muur

Nieuw! Eijffinger lanceert Wallpower Circles

Het Nederlands behangpapiermerk Eijffinger introduceert een nieuwe productgroep binnen het assortiment: Wallpower Circles! Ideaal voor jouw make-over missie om die saaie muur makkelijk én in een handomdraai een nieuwe, trendy look te geven. 
HR beelden van de collectie kan je hier bekijken en downloaden. 
 

Deze grote cirkels met een mooie matte textiellook zijn super eenvoudig aan te brengen. Wallpower Circles bestaan uit twee delen en zijn zelfklevend, lijm is dus niet nodig. Gewoon plastic er af en plakken maar! Zo geef je je slaap-, kinder-, eet- en/of woonkamer in no-time een compleet nieuwe look. Er kan gekozen worden uit 10 verschillende varianten in 3 maten (100, 120 en 150 cm). Ook voor kleinere ruimten als een toilet, hal of trapgat is er een passende variant.

Deze innovatieve interieur musthave is uitermate geschikt voor een jongere doelgroep. “Wij merken dat behang bij de jongere doelgroep wat ver van ze af staat en dat ze het vaak een gedoe vinden. Dan bieden onze Wallpower Circles veel effect met weinig moeite”, licht het marketing team van Eijffinger toe.  


De Wallpower Circles collectie is vanaf nu te koop op de Eijffinger webshop maar ook bij de Premium Dealers. Via deze link vind je alle verkooppunten: https://www.eijffinger.com/nl-be/wallpower-circles-2. Als je klikt op ‘Vind een winkel’ kan je op plaatsnaam of postcode zoeken wie de collectie verkoopt. 


HR beelden van de collectie kan je hier bekijken en downloaden. 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.


Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.