Maak je interieur lente-proof met onverbloemd statement behang

Zet je huis in bloei met Eijffinger

Nu de lente officieel in het land is, wordt het hoog tijd om je interieur een frisse look te geven. Met de florale behangdessins van Eijffinger, haal je het voorjaar meteen in huis. Bovendien kunnen deze prachtige 'muurbloempjes' nooit verwelken. Ideaal voor wie niet zo'n groene vingers heeft..
Ontdek hier high-res beelden van de mooiste bloemen behangdessins om je interieur lente-proof te maken.


De natuur als inspiratiebron 

Krokussen ontpoppen zich uit de wintergrond, bomen pronken met hun bloesem en vogels laten weer volop van zich horen. Tijdens het voorjaar ontwaakt niet enkel de natuur, ook in de interieurwereld ontluiken heel wat nieuwe trends. Maar of je nu valt voor Japandi, Country Core of New Nostalgia, al deze woonstijlen tonen aan dat we behoefte hebben aan een gezellig, rustgevend (t)huis. En hoe kom je beter tot rust dan in de natuur? Logisch dan ook dat de natuur de voornaamste inspiratiebron vormt bij de nieuwste deco-trends. Gelukkig hoef je niet heel je interieur om te gooien om je huis lente-proof te maken. Zo haal je met de florale motieven van Eijffinger de natuur meteen naar binnen. Ontdek hieronder onze top 3 voorjaars collecties van dit Nederlands behangpapiermerk.

1) WATERFRONT: Breng je interieur tot rust met de natuurpracht van de waterkant 

Laat je gedachten meevoeren door de wind en droom weg bij de eindeloze schittering van het water. Maak je hoofd leeg en kom helemaal tot rust. De behangcollectie Waterfront imponeert je met de schoonheid van de natuur aan de rand van land en water. Denk: zwierende bladeren, geplaatste droogbloemen, maar ook wallpowers met wuivende halmen en een boeket van gedroogde grassen.

2) MUSEUM: Maak van je interieur een meesterwerk boordevol florale schatten 

Bewonder de met een royaal gebaar geschilderde bloemen, vogels en vlinders op canvas. Lijngetekende bloemen op mat papier, geplukt uit eeuwenoude etsen. Waan je in je eigen museum met wallpowers voorzien van grootse vogels en bloemen. Met de inspirerende Museum behangcollectie maak je van je interieur een eigentijds meesterwerk.

3) PIP STUDIO 5: Fleur je interieur op met onverbloemde statement dessins 

Ben jij helemaal into vrolijke en kleurrijke prints? Dan is deze Pip Studio 5 collectie écht iets voor jou. Wat dacht je van een jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel? Of ga je liever voor paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen? Een boeketje bloemen op je tafel staat altijd prachtig, maar met Pip Studio heb je het ganse jaar zicht op een diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren. Ideaal om de lente in huis te halen!

De Waterfront - , Museum - , en Pip Studio 5 collectie zijn NU beschikbaar in de winkel en via de Eijffinger webshopHigh-res beelden van de drie verschillende voorjaars collecties kan je hier bekijken en downloaden. 


Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een samenwerking of productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander voorstel voor een leuke samenwerking.


Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.