Maak je muren 'catwalk proof' : Eijffinger goes Ethnic Chic

EMBARGO 10-02-2017 - African vibes met de gloednieuwe SIROC collectie van Eijffinger

Eijffinger laat zich deze zomer meevoeren door de Sirocco, de warme wind uit de woestijn. De Afrikaanse hartslag weerklinkt in deze eclectische behangcollectie met levendige prints in een scala aan warme, heldere en meer ingetogen kleuren. 
 

Siroc, de nieuwe behangcollectie van Eijffinger is helemaal geïnspireerd op - de naam zegt het zelf - de Sirocco wind. Bewonder de magnifieke landschappen, schitterende kustlijnen, wilde dieren en authentieke dorpen van Afrika. Dompel je onder in het geroezemoes van de bazaar, omringd door het traditionele handwerk, de heldere en diepe kleuren en exotische geuren.  Het ritme van het continent is gevangen in levendige prints in een scala aan warme, heldere en meer ingetogen kleuren.

Prachtige aaibare dessins als een natuurlijk grasweefsel, een streep als een Berber tapijt, bohemien bloemen, een labyrintisch dessin en een diamantpatroon met de uitstraling van geweven stof. De subtiel glanzende prints contrasteren schitterend met de dessins met de uitstraling van een lemen muur. Van mahonie en aubergine tot Mombasa bruin, turquoise, terra en indigo tot Sahara zand, klei en ivoor.

Ok, back to reality...HR beelden van deze prachtige SIROC collectie kan je hier bekijken en downloaden: http://eijffinger.globalimage.be/media
LET OP: De collectie ligt vanaf 10 februari 2017 in de winkel.
Het eerder naar buiten brengen van dit beeldmateriaal is niet toegestaan zonder toestemming van Eijffinger!

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.
 

Groetjes,
 

Elke  

Elke Hadermann

PR account manager, Global image,Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.