Maak van je interieur een eigentijds meesterwerk

Behangpapiermerk Eijffinger creëert MUSEUM collectie

Eijffinger creëert met ‘MUSEUM’ een meesterwerk van een behangcollectie. Met deze weelderige dessins geïnspireerd op de mode- en kunstwereld gidst het Nederlandse behang- en stoffenmerk je door tijd en ruimte waarin geraffineerd klassiek versmelten met hedendaags maximalisme...
Bewonder de MUSEUM collectie HIER.


Waan je in je eigen museum 
Omring je met verfijnde materialen en sublieme kleuren. Van diep bordeaux tot rijke schakeringen in blauw en groen tot glinsterend zand en poederig roze. Bewonder de met een royaal gebaar geschilderde bloemen, vogels en vlinders op canvas. Lijngetekende bloemen op mat papier, geplukt uit eeuwenoude etsen. Voel de stofstructuur, van fluwelig flock tot streelzacht rib behang met kleurverloop. Of ga voor ingetogen chique met een grootse plissé met metallic accenten en een verfijnde uni bestrooid met verweerde gouden stipjes. Waan je in je eigen museum, met wallpowers waar grootse vogels en bloemen en een dessin van kraaltjes en pailletten van de muur spatten.

Curator aan huis 
Wees met deze MUSEUM collectie je eigen curator. Combineer en creëer, etaleer je schatten en geniet elke dag weer van de schoonheid om je heen. Een plek met weelderige dessins, luxe stoffen en verrassende creaties. Met deze inspirerende behangcollectie maak je van je interieur een eigentijds meesterwerk.

De MUSEUM collectie is NU beschikbaar in de winkel en via de webshop. 
HR beelden van de collectie kan je hier bekijken en downloaden. 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.


Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.