Masterpiece

Maandag 25 januari 2016 — Masterpiece is een collectie waarin eeuwenoude meesterwerken in een nieuwe context kunst bereikbaar maken voor ieder interieur. 

Mocht je gebruik willen maken van beeld(en) in hoge resolutie of wil je materiaal aanvragen voor een productie, mail dan naar margot@globalimage.be. 

MASTERPIECE

Masterpiece neemt je mee naar de intrigerende wereld van eeuwenoude meesters en verfijnde details. Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij. Het tijdloze spel van licht en schaduw, ooit zo vakkundig vereeuwigd op canvas, is in deze collectie met verve vertaald in eigentijds behang.
 
Weelderige bloemen steken af tegen diepe, donkere achtergronden of klassiek crème. Diepgekleurde uni´s met een touch van verweerd goud of met de tactiele uitstraling van chenille. Tapijtpatronen en strepen in koninklijk blauw, karmijnrood, zinkgrijs en okergeel geven de pure pigmenten van toen een hedendaags gezicht. Met de grote klassiekers in een nieuwe context, maakt Masterpiece kunst bereikbaar voor ieder interieur. 

Transform your interior into a small museum with our new wallpaper collection ‘Masterpiece'!