Mix je mooiste foto's met behangpapier tot een persoonlijke wandcollage

Design collab: Eijffinger x Modulari

Op zoek naar iets moois voor op je muur? Met Modulari maak je persoonlijke wandcollages waarbij je nu ook kan kiezen voor een hexagon tegel met Eijffinger behang! Zo breng je je wandcollage tot leven met de voelbare structuren en inspirerende dessins van dit Nederlands behangpapiermerk. 

Ontdek hier alle high-res beelden van deze unieke design collab

 

Statement
Maak een statement door jouw persoonlijke wandcollage te verrijken met de hexagon elementen van Eijffinger. Met de wanddecoratie panelen van Modulari (voorheen dejouwe) zet je jouw eigen unieke verhaal in de schijnwerpers. Laat zien wie je bent, waar je van houdt en wat je dromen zijn. Je kan het allemaal kwijt in een door je zelf samengestelde collage. Waar je eerst alleen voor foto's, quotes en afbeeldingen kon kiezen, is het nu ook mogelijk om hier een decoratief hexagon paneel met Eijffinger behang aan toe te voegen. Door de voelbare structuur in het behang breng je je collage echt tot leven.

Vijf dessins om uit te kiezen 
De Eijffinger wandpanelen prikkelen je zintuigen. Ieder paneel is bekleed met echt Eijffinger behang. Perfect passend gelijmd op een zwart forex paneel van 5 mm dik. Er zijn 5 verschillende dessins, elk in 3 maten.

  • Leaves: Waan je een globetrotter met dit bladmotief dat geïnspireerd is op de traditionele batik techniek. De structuur doet aan als stof en de kleuren zijn helemaal van nu!
  • Croco: Deze fluweelzachte croco geeft een vleugje safari aan je interieur. De eigentijdse diepe tint kan je perfect combineren in een collage met bijvoorbeeld zwart/wit foto's.
  • Snake: Dierenprints zijn hot! Dus wat dacht je van deze geschubde snake? Hier komen textuur, glans en karakter op prachtige wijze samen.
  • Copper: Deze stijlvolle kurk met in de achtergrond glanzende koperfolie geeft je collage dynamiek en een vleugje glamour. 
  • Flowers: Laat heden en verleden met elkaar versmelten in deze lijngetekende bloemen die geplukt lijken te zijn uit eeuwenoude etsen. De toepassing van metallic inkt geven deze bloemen een prachtige gouden glans. 

Check Modulari voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen! 
High-res beelden van deze design collab kan je hier bekijken en downloaden. 

Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je items nodig hebt voor een samenwerking of productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander voorstel voor een leuke samenwerking.


Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.