Tele-werken: 3 tips voor een gezellige werkplek bij je thuis!

Met Eijffinger plak je elkaar niet tegen het behang

Aangezien het thuiswerken voor heel wat sectoren de norm blijft, kunnen we van ons huis maar beter een leuke plek maken. Het is even improviseren maar met een beetje creativiteit kan je in no-time één of zelfs meerdere werkhoeken voorzien waardoor élk gezinslid een eigen kantoortje heeft. Dat ieder zijn eigen werkplekje heeft, brengt de nodige rust want thuis werken (zeker mét kinderen) is een grote uitdaging. Het Nederlands behangpapiermerk Eijffinger verzamelde daarom een paar originele ideeën die het tele-werken met het ganse gezin wat leuker maakt: instant-interieur succes gegarandeerd!


1) Bureauscherm


Werk je met meerdere gezinsleden in één ruimte? Of zelfs aan één tafel? Dan is een bureauscherm ideaal! Zaag een paneel op de gewenste maat en zet deze in het midden van de tafel met behulp van steuntjes. In principe heb je nu al twee werkplekken gecreëerd. Of juist dat gedeelte van je eettafel afgeschermd dat je als werkplek gebruikt zodat je niet de hele dag je werkspullen ziet liggen. Om het wat gezelliger te maken kun je beide kanten met behang opleuken. Kies jij het dessin aan de ene kant dan kiezen de kinderen of je partner een gaaf behang voor de andere kant. Iedereen blij en zo gepiept! Later kun je het paneel bijvoorbeeld gebruiken als hoofdbord bij een bed.

Wat heb je nodig:

2) Kamerscherm

Net als bij het bureauscherm kun je met een kamerscherm makkelijk een afscheiding creëren. Niet alleen handig voor nu, maar ook voor straks als alles hopelijk weer ‘normaal’ is. Zo heb je namelijk altijd een leuke manier om even wat ‘rommel’ te verdoezelen of een hoekje te creëren om je even terug te trekken. 

Wat heb je nodig:

  • Kamerscherm (kun je uiteraard ook helemaal zelf maken)
  • Behang benodigdheden
  • Behang 


3) Een huis make-over

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het helemaal goed aan te pakken... Zorg er dan voor dat iedereen in huis een fijne plek heeft om zich even terug te trekken. Maak de kinderen zo blij met hun kamer dat ze hier met plezier een paar uurtjes per dag huiswerk willen maken. En geef je eigen slaapkamer of juist woon- en eetkamer ook een make-over. Nu kun je namelijk extra lang genieten van je huis en dan doet een beetje vernieuwing wonderen voor je gemoed.

Wat heb je nodig: behang natuurlijk!

Vind jouw perfecte behang eenvoudig door te filteren op stijl, print of kleur. Denk aan basicgeometrischromantisch of dieren en alle kleuren van de regenboog. 

 

HR beelden van de laatste Eijffinger collectie kan je hier bekijken en downloaden. 


Als je meer informatie nodig hebt, geef me dan gerust een seintje. Laat me ook zeker iets weten als je behangpapier nodig hebt voor een productie (fotoshoot beauty- of modespecial, decor tv-programma,..) of je hebt een ander leuk voorstel voor een samenwerking.


Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Eijffinger

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep binnen het retailkanaal. Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is uitgegroeid naar een organisatie die actief is in meer dan 90 landen. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.