Tout Petit

Dinsdag 20 januari 2015 — Tout Petit is een kindercollectie vol onbevangen verwondering, daar worden kleine én grote mensen vrolijk van. Het behangpapier is als de levendige verbeelding van een kind, diep verzonken in zijn eigen fantasie.

Wil je graag materiaal aanvragen voor een productie, mail dan naar: margot@globalimage.be.

TOUT PETIT

Het is feest in het bos! Vlaggetjes wapperen tegen de blauwe wolkenlucht, een kleurige ballon dwarrelt over het pad. Gegiechel klinkt vanachter de bomen. Nieuwsgierig steekt het vosje zijn snuit omhoog. Een eekhoorn wacht vol verwachting op zijn tak, hertjes en beertjes dartelen uitgelaten in het rond. Kom je mee spelen?
 
In de wereld van Tout Petit schijnt de zon altijd. Het wordt een dag vol plezier, alle dierenvriendjes zijn van de partij. Neem je autootjes maar mee, of je poppenkind. De feesttafel is al gedekt. We spelen samen verstoppertje, zoeken paddestoelen en maken bloemenslingers van gestreept papier.
 
Tout Petit is als de levendige verbeelding van een kind, diep verzonken in zijn eigen fantasie. Een collectie vol onbevangen verwondering, daar worden kleine én grote mensen vrolijk van.